Aflyst
Katrine Lee Larsen

Katrine Lee Larsen

Marketing Manager

Lunar Way

Katrine Lee Larsen er Marketing Manager i fintech-virksomheden Lunar Way. Hun er uddannet cand.merc.kom fra Copenhagen Business School, og samtidig en gammel rotte i faget, hvor hun har beskæftiget mig med Influencer Marketing i snart 7 år.

Hendes karriere indenfor Influencer Marketing startede dog på den anden side af bordet, hvor hun administrerede og havde en af Danmarks første og største blogs. Katrine har siddet på forreste række siden branchens begyndelse.

Med deltagelse i 300+ blogger-orienterede events og et hav af mulige og umulige samarbejdsaftaler fra brands, virksomheder og bureauer. Det har givet Katrine en unik viden og indsigt i, hvordan influencer-relationer bedst bygges bedst op, hvordan chancerne for en positiv omtale øges og hun ved hvornår et samarbejde fungerer – og ikke mindst, hvornår det ikke fungerer.

Katrine har bevaret en tæt relation til mit netværk i branchen, så hun taler med influencers, bureauer og agenter på daglig basis – for altid at være opdateret på nyeste trends og tendenser, samtidig med jeg får unik insider-viden.

Derudover har Katrine arbejdet strategisk med Influencer Marketing med fokus på relationen mellem influencers og brands, blandt andet for Sony Nordic, Jabra, Enversion, Alcon, MEDA, Wolt Danmark mfl.

Katrines specialviden ligger altså i krydsfeltet mellem min praktiske erfaring fra egen blog, arbejde og netværk, sammen med min teoretiske marketing baggrund fra cand.merc.com.