Udsolgt

Handelsbetingelser

Vedrørende tilmelding til MarketingCamp

Tilmelding kan ske helt frem til afviklingsdagen af MarketingCamp, men tidlig tilmelding anbefales altid, da dagen ellers kan være overtegnet.

Betales der ikke via kreditkort ved tilmelding, vil I/du modtage en faktura, så snart du har tilmeldt dig og vores betalingsbetingelser er 8 dage netto.

Du er først endeligt tilmeldt MarketingCamp, når vi har modtaget betalingen. Din tilmelding er bindende. Du må meget gerne overdrage din billet til en kollega eller god ven, der kan overtage pladsen.

Priser:
Early Bird til 1. marts 2024, kl. 15.00: 2.999 dkk + moms

Prisen efter 1. marts 2024 til 3.999 dkk + moms.

Bankoverførsel
Vælger du “Bankoverførsel” skal du bruge følgende informationer.

Kontonummer: 7670 3184350

Ringkjøbing Landbobank
BIC-kode (SWIFT) RINGDK22
IBAN-nr. DK2476700003184350

Fortrydelsesret
Du har selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret.

Vi kan desværre ikke tilbagebetale deltagergebyret efter de 14 dage, da vi har booket oplægsholdere, brugt tid på forberedelse og bestilt materialer, mad mv. på dette tidspunkt.

MarketingCamp forbeholder sig ret til at aflyse kurser og seminarer, hvis sygdom eller andre uforudsete begivenheder tvinger os til det. Ved sådanne aflysninger betaler vi den deltagerpris tilbage, men med et 385 kr. administrationsgebyr.

Vi tager forbehold overfor fejl i priser, datoer og oplægsbeskrivelser. Vedr. køb af billetter til foredrag og arrangementer.
I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Refundering
Købte billetter refunderes som udgangspunkt ikke og udelukkende i tilfælde af aflysning.

Alle priser på hjemmesiden er eksklusiv moms.

Din billet til MarketingCamp giver dig adgang til 4 selvvalgte oplæg + en workshop + et fælles oplæg som afslutning. Hvert oplæg er af en times varighed.

Der vil være lidt brød og en kop kaffe fra morgenen og en frokost buffet. Alt sammen inkluderet i prisen for arrangementet.

Hvornår trækker i beløbet?
Det gør vi straks efter du har betalt – hvorefter du straks får din billet pr. mail.

Leveringsbetingelser
Du får dit billet med mail, så snart vi registreret din betaling, Du behøver ikke tage billetten med på selve dagen. Vi har dig på vores liste – og glæder os til at se dig. Tænker vi kan bede dig om legitimation, skulle der være to der påstår at være den samme ;).

Reklamationsret
Du er meget velkommen til at rette henvendelse Potter – Online Markedføring, info@marketingcamp.dk hvis du har noget ar reklamere.

Fortrolighedspolitik:
MarketingCamp forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Forbehold
MarketingCamp forbeholder sig ret til at annullere udstedte billetter mod tilbagebetaling af billettens pris samt gebyrer.
MarketingCamp tager forbehold for fejl i oplysninger om priser og for udsolgte arrangementer.

Virksomhedsinformation
Potter – Online Markedsføring
Tjørnevej 143
7500 Holstebro

Kontakt:
info@marketingcamp.dk

Kundeservice:
Tlf. 51 77 81 55