Morten Kristensen

Morten Kristensen

Specialist i ophavsret

Not Allowed

Morten har haft over 1000 ophavsretssager på 2 år via servicen http://not-allowed.dk, hvor de har specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore firmaer, som har fået deres ophavsret krænket på den ene eller den anden måde.

Morten er en af dem i Danmark, som har ført flest af denne typer sager ved domstolene, og mange retskredse og domstole, bruger i dag domme fra vores sager som reference, ligesom han jævnligt bliver benyttet som ekspert reference/vidne i større retssager omkring ophavsret.

Vil du blive meget klogere på, hvad du må, og hvad du ikke må online, er det her den perfekte mulighed. På let forståeligt dansk, vil du få råd og værktøjer med hjem, som kan forebygge ophavsretskrænkelser i din virksomhed, eller du kan mindske skaderne, hvis du allerede har lavet fejl.

Morten Kristensen har selv oplevet problemer med ophavsretskrænkelser på egen krop, da det var kopiering af primært tekster fra min egen virksomhed, som førte til, at Not Allowed blev til. Dvs jeg har praktisk erfaring fra egne sager, ligesom jeg har deltaget i en del retssager, og dermed kender hele systemet omkring krænkelser af ophavsretten.

Oplægget her tager derfor ikke udgangspunkt i tør og kedelig jura, derimod bygges det op om erfaringer fra de mange sager, jeg har ført igennem tidens løb.