7 gode råd der kan spare dig for mange tusinde kroner

2017

Ophavsret? Hvordan og hvorledes er det nu med ophavsret online? Det har aldrig været lettere at krænke andres rettigheder online, og det sker på daglig basis enten via webshops, hjemmesider eller sociale medier. Men hvornår er der tale om en krænkelse, og hvordan undgår du problemer?

Det gennemgår vi helt fra bunden i dette oplæg, hvor du får viden og værktøjerne med til undgå krænkelser.

Her gennemgår vi 7 vigtige punkter, når det gælder ophavsret og online, og du får masser af gode råd, forklaret på let forståeligt dansk, som kan hjælpe dig med at undgå ophavsretskrænkelser.

Vi starter helt fra bunden, så det kræver ikke, at du har nogle forudsætninger for at deltager. Og vi snakker slet ikke paragraffer, alt foregår på helt almindeligt og let forståeligt dansk.

Målgruppe

Til alle virksomheder, som arbejder online med enten tekster, billeder, illustrationer, video eller grafik.

Passer til ...

Til alle virksomheder, som arbejder online med enten tekster, billeder, illustrationer, video eller grafik.

Du kommer hjem med ...

Du kommer hjem med 7 gode råd til at forebygge, at du krænker andres ophavsret online. Og der er masse af tid og mulighed for at stille spørgsmål! For dem er der altid mange af!
Morten Kristensen

Morten Kristensen

Specialist i ophavsret

Morten har haft over 1000 ophavsretssager på 2 år via servicen http://not-allowed.dk, hvor de har specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore firmaer, som har fået deres ophavsret krænket på den ene eller den anden måde.

Morten er en af dem i Danmark, som har ført flest af denne typer sager ved domstolene, og mange retskredse og domstole, bruger i dag domme fra vores sager som reference, ligesom han jævnligt bliver benyttet som ekspert reference/vidne i større retssager omkring ophavsret.

Vil du blive meget klogere på, hvad du må, og hvad du ikke må online, er det her den perfekte mulighed. På let forståeligt dansk, vil du få råd og værktøjer med hjem, som kan forebygge ophavsretskrænkelser i din virksomhed, eller du kan mindske skaderne, hvis du allerede har lavet fejl.

Morten Kristensen har selv oplevet problemer med ophavsretskrænkelser på egen krop, da det var kopiering af primært tekster fra min egen virksomhed, som førte til, at Not Allowed blev til. Dvs jeg har praktisk erfaring fra egne sager, ligesom jeg har deltaget i en del retssager, og dermed kender hele systemet omkring krænkelser af ophavsretten.

Oplægget her tager derfor ikke udgangspunkt i tør og kedelig jura, derimod bygges det op om erfaringer fra de mange sager, jeg har ført igennem tidens løb.

Se mere om Morten Kristensen