Udsolgt
Helle Rosendahl

Helle Rosendahl

Stifter af Storytelling Akademiet.

Storytelling Akademiet

Helle Rosendahl, stifter af Storytelling Akademiet. Helle har specialiseret sig i corporate storytelling og har mere end 15 års erfaring med strategisk kommunikation og storytelling via job i bl.a. Mærsk og Microsoft. I 2020 stiftede hun Storytelling Akademiet, der hjælper virksomheder og ledere med at anvende strategisk storytelling.

Storytelling Akademiet står bag den populære podcastserie ’Bag Kulissen’, der fokuserer på, hvordan virksomheder og ledere arbejder med storytelling i praksis. Podcasten er i top 3 på Apple Podcast i kategorien Marketing og deltagerne tæller bl.a. Kasper Holten, Det Kongelige Teater, Edmonia Baker, forsker ved CBS samt ledere fra Ørsted, Novozymes m.fl. Helle Rosendahl har skrevet bogen ’Storytelling, hvad er din fortælling?’, og hun udgiver i foråret 2024 bogen ’Bag kulissen hos verdens bedste corporate storytellers’ på Forlaget Frydenlund.

Derudover er hun en aktiv debattør, og hendes klummer og debatindlæg bringes i bl.a. Børsen og Finans. Hendes seneste klumme om storytelling var den mest læste, da den udkom via Finans.dk.