Udsolgt
Amalie Louise Schiller

Amalie Louise Schiller

Content Manager

Matas

Gennem de seneste fem år har Amalie specialiseret sig i content marketing, hvilket har ført hende gennem en bred vifte af forskellige former og forretningsmæssige kontekster. Hendes ekspertise spænder over flere marketingdiscipliner, herunder SEO, e-mail- og influencer marketing, live shopping, sociale medier og mere.

I sin rolle som Content Manager hos Matas fokuserer Amalie strategisk og ledelsesmæssigt på at sikre, at Matas’ content strategi når ud til alle touchpoints i kunderejsen. Personligt holder hun af at være opdateret på de nyeste tendenser inden for digital markedsføring for at skabe værdifuldt indhold ud mod brugeren og generere konkrete resultater.

Udover sin baggrund med en professionsbachelor i kommunikation og praktisk erfaring fra et skandinavisk PR-bureau, har Amalies fem år hos Matas givet en omfattende indsigt i content på tværs af forskellige områder i virksomheden. Herunder, hvordan vi på en inspirerende og engagerende måde udfolder vores content på tværs af matas.dk

.