Michelle Weis

Michelle Weis

Head of Content

I løbet af de seneste 11 år har jeg dedikeret mig til content marketing, hvilket har taget mig gennem et væld af forskellige former og forretningskontekster. Min erfaring spænder bredt over flere marketingdiscipliner, inkluderende Google Ads, både betalt og organisk social media marketing, SEO, e-mail marketing, SMS-marketing, live shopping og meget mere.

Som Head of Content hos Matas er mit fokus strategisk og ledende, men jeg holder meget af at holde mig opdateret inden for diverse grene af digital markedsføring, så jeg kan sikre, at vores, altså Matas’, content strategi kommer ud i hjørnerne af samtlige touch-points i kunderejsen. Mit ultimative fokus er altid på kunden, og jeg er af den overbevisning, at relationsskabende content skaber resultater. 

Min erfaring inkluderer en kandidatgrad i Corporate Communication, en praktikperiode i en tech start-up i London, fire års alsidigt arbejde hos Sinful i flere forskellige stillinger, samt et samarbejde med over 10 forskellige virksomheder i min rolle som selvstændig ekspert inden for content marketing.