Udsolgt
AUD 4

Youtube vs Facebook – 14 konkrete hacks, tips & tricks fra en online video nørd.

2018
Øvede

YouTube og Facebook er to vidt forskellige platforme, når det kommer til video. Behandler du dem også sådan?

Som du sikkert har fundet ud af, så er det ikke bare lige at lave en video. Det er tidskrævende, især hvis den skal have de bedste forudsætninger for at performe bedst muligt. Det gælder både på YouTube og Facebook, men de to platforme har vidt forskellige forudsætninger/udfordringer/potentialer/logikker (der er kæmpe forskel).

Det er derfor vigtigt, at du griber det rigtig an, så din video får maks antal visninger, delinger, kliks, kommentarer osv.

Henrik vil i dette oplæg give dig hacks og tips samt dele ud af sin erfaringer med videomarkedsføring på både YouTube og Facebook. Du kommer til at gå fra oplægget med en masse inspiration og en klar idé om, hvordan du får maks udbytte af dit arbejde med video fremadrettet.

Henrik Brændgaard

Henrik Brændgaard

Online Video Markedsførings- og Produktions-Entusiast

Henrik Brændgaard er indehaver af virksomheden Videofabrikken hvor han arbejder med produktion og markedsføring af video.
Henriks kompetencer ligger, ud over videoproduktion, inden for online markedsføring, herunder video-SEO samt YouTube videoannoncering.

Du kan også møde Henrik som fast gæsteunderviser på IBA uddannelsen ”SEO Business Diploma”, samt som område ekspert på Danmarks professionelle online marketing forum Marketers.dk

Se mere om Henrik Brændgaard