Udsolgt
D-LAB

Virker dine videoer? giver de værdi? er de værd at se? kom og find ud af det – hvis du altså tør!

2018
Øvede

Setup’et er enkelt:

Når du tilmelder dig, giver du mig samtidig lov til at vælge dig som en af i alt 3 deltagere, som bliver kigget efter i sømmene – for åbent tæppe. Altså, det er ikke jer, jeg kigger på, men i stedet det univers af videoer, som jeres virksomhed har skabt på websites, YouTube, Facebook, LinkedIn osv.

Jeg kigger (på forhånd) på jeres videounivers som en udenforstående, der sidder ved computeren og er lykkeligt uvidende om, hvor mange eller få marketingkroner, der var tilbage i kassen, da I endelig skulle til at producere filmene. Eller hvor svært den administrerende direktør havde ved at huske det, han skulle sige.

Kort sagt: Jeg forholder mig til det, jeg ser.

Det bliver altså ærlig feedback i liveudgaven. Målet er, at alle deltagere går hjem med en række opsamlende råd og input, som I hver især kan bruge til at løfte kvaliteten af jeres videoproduktioner fremover.
Som du nok kan regne ud, er din tilmelding til oplægget ret bindende, for ellers ender vi med at sidde der med popcorn og alting til ingen verdens nytte 😉

Tør du? Jeg håber det sgisme …

Mads Haukrogh

Mads Haukrogh

Mads Haukrogh er uddannet journalist og arbejdede i 10 år som tv-reporter og videojournalist. Han har siden 2008 været selvstændig rådgiver, underviser og tilrettelægger i Haukrogh Kommunikation. Her laver han corporate film og visuel branding (i Vestjylland kaldet præsentationsfilm) for små og store virksomheder og institutioner. I mange af produktionerne står han for alle dele fra ideudvikling over optagelse, speak og redigering til komprimering og upload af den endelige film.

Mads holder desuden kurser i medietræning, visual storytelling, filmproduktion med smartphones m.m.

Mads’ force er hans afsæt i indhold og substans: Filmindpakningen må gerne være skæv og spraglet – så længe der er et reelt budskab som basis.

Se mere om Mads Haukrogh