Udsolgt
5 ↑

Mennesker vender på højkant – det skal din video også.

2023
Alle

Højkantvideo er efterhånden dybt integreret i alle de store sociale medieplatforme og den ene succeshistorie på LinkedIn profeterer om astronomiske mænger eksponeringer gennem virale sensationer på Instagram Reels, YouTube Shorts og dare I say it? – TikTok.

Tallene lokker; men hvad får en virksomhed ud af, at poste på højkant? Hvad kan man poste på de her medier og hvordan undgår man, at bruge sine knappe ressourcer på at lave cringe indhold. Nej, for langt de fleste b2c brands er der ingen vej uden om højkantvideo. Men der er mange veje derhen og mange blindgyder undervejs.

Til Steven Feraru og Samsons Blays oplæg vil du høre, hvordan de har produceret engagerende, communityskabende højkant-content til en række forskellige vertikaler. Her vil vi tale om konkrete learnings omkring Trends vs unikke koncepter Idé-generering og konceptudvikling Native videoproduktion Vi vil inddrage en lang række konkrete eksempler undervejs og inviterer vores tilhørere til at bringe deres egne problemstillinger og cases i spil undervejs.

Hvad er det du gør for dine kunder Steven og Samson har allerede hjulpet flere danske virksomheder med at udvikle koncepter til højkant medierne. vilde koncepter og ambitiøse mål Desuden er vi et at få bureauer i Danmark, der udnytter så mange facetter af TikTok Hvad end det gælder Custom Filtrer, Lives eller høj-kvalitets produktioner.

Målgruppe

Det her oplæg er til dig, der samarbejder med et eller flere bureauer, og som godt kunne tænke sig input til, hvordan du kan få endnu mere ud af samarbejdet. Det kan både være B2B eller B2C.

Passer til ...

Virksomheder, der samarbejder med et eller flere bureauer – eller som ønsker at gøre det.

Til dig der ...

Alle er velkomne, men der står formentlig CMO, marketing manager eller marketingkoordinator på de fleste deltageres LinkedIn-profil.