Hal

Vækst forretningen med en hånd på ryggen 🤙 Marketing & Sales automations du kan implementere i morgen 🧨

2023
Øvede

Vi dykker ned i Marketing & Sales automations på komplekse B2B produkter, og kommer bl.a. ind på:

  1. Hvordan genererer man 1000 relevante leads, og taler med dem alle på én gang?
  2. Hvordan varmer man dem op, så de er klar til en dialog på en kompleks kunderejse, der skal munde ud i et salg?
  3. Hvordan sikrer man, at kommunikationen er relevant og baseret på data, via relevante kanaler, og at vores pipeline er i konstant bevægelse?

I oplægget vil der blive delt cases og resultater fra rigtige B2B aktiviteter, og vi deler automation-opskrifter der vil danne byggestenene for din virksomheds salgs-motor 🤖

Vi tager udgangspunkt i ActiveCampaign og HubSpot, men systemet er på ingen måde afgørende for din virksomheds succes, og opskrifterne vil kunne bruges i stort set alle moderne systemer. Bruger din virksomhed intet CRM eller marketing-system, kan oplægget stadig inspirere dig mod mere intelligent kommunikation.

Sidst men ikke mindst, ser vi på hvordan Marketing og Salg i 2023 bør operere som én enhed, der har ét fælles mål, om at generere leads, der bearbejdes gennem en velsmurt pipeline.

Du kommer hjem med:

  • På oplægget deler vi en håndfuld opskrifter på marketing og sales automations, der alle er afprøvet og har leveret resultater i forskellige B2B brancher.  
  • Du får desuden skabeloner til bedre segmentering af leads, til lead-kvalificering og rapportering af aktiviteter.

Målgruppe

B2B virksomheder med marketing- og salgsfunktioner. Både online og fysisk salg

Passer til ...

Små til mellemstore B2B virksomheder med ambitioner om vækst

Til dig der ...

Marketing- og salgs ansvarlige roller
Arek Zakonek

Arek Zakonek

CMO

Arek har arbejdet med digital marketing de sidste 15 år, både i B2C og B2B regi, hos nogle af verdens største brands, herunder LEGO, Bestseller og Pandora, og har været selvstændig konsulent for en række B2B virksomheder. 

I dag er Arek Chief Marketing Officer hos Zenegy – en FinTech / SaaS virksomhed i kraftig udvikling. Her er Arek bl.a. ansvarlig for lead-gen og automation på relevante dele af salgstragten.

Se mere om Arek Zakonek