Teknisk SEO eller dø!

2014

Indenfor søgemaskineoptimering arbejder vi grundlæggende med optimeringen af tre områder:

  • Teknisk SEO
  • Indholdsoptimering
  • Popularitet og kvalitet

Det er summen af, hvor godt vi gør det på alle tre områder der afgøre, hvor synlige vi ender med at blive i søgemaskinerne. Men ud over af optimeringen af de enkelte områder hver for sig, er der også indbyrdes afhængigheder. Således hjælper det ikke ret meget, at lave god indholdsoptimering og linkbuilding, hvis den tekniske SEO er fuld af alvorlige fejl.

Teknisk SEO er fundamentet for alt det andet du kan gøre for, at søgemaskineoptimere dit website. Det er ligesom med fundamentet til et hus. Hvis det er råddent og ustabilt, så er det lige meget hvor meget umage vi gør os med overbygningen, vinduer og tag – skidtet ender med at brase sammen alligevel, hvis fundamentet ikke holder. Det samme gælder for SEO.

I dette foredrag vil Mikkel gennemgå de vigtigste faktorer indenfor teknisk SEO – ting du bør få på plads og optimeret inden du går videre med resten af dine optimeringsplaner.

Der vil af naturlige årsager være en del tekniske detaljer i foredraget, som kan være svære helt at forstå, hvis du intet ved om internet teknologier og web-udvikling.

Mikkel deMib Svendsen

Mikkel deMib Svendsen

SEO-ekspert

Mikkel deMib Svendsen har i over 15 år arbejdet med drift af søgemaskiner, udvikling af søgemaskineteknologi og ikke mindst markedsføring i søgemaskiner. Han udgav i 1999 den første danske bog om SEO og har siden da udgivet 2 SEO-bøger mere.

Han er fortsat en af de eneste danske søgemaskineeksperter, der optræder som taler på de store internationale søgemaskinekonferencer.

Se mere om Mikkel deMib Svendsen