Udsolgt
AUD 4

Rank Zero: Sådan bliver du fremhævet på plads #0 i toppen af Google!

2018
Alle

Vil du gerne fremhæves i toppen af Google med et featured svar på dine potentielle kunders spørgsmål? Så er Torbjørn Flensteds eksempler og praktiske SEO-tips til Rank Zero noget for dig.

Google fremhæver i stigende grad svar på spørgsmål på plads nummer #0 øverst i Google. Du kan med andre ord opnå endnu bedre placeringer end førstepladsen på Google. Disse attraktive placeringer giver øget CTR, større synlighed i forhold til Voice Search samt unikke muligheder for at forbedre din virksomheds konkurrenceevne og autoritet i Google.

Men hvilke typer fremhævede svar kan du opnå i toppen af Google?

Hvordan svarer du på spørgsmål i dit indhold?

Og hvad gør du, hvis dine konkurrenter allerede har overhalet dig indenom og snuppet den plads #0, som din virksomhed burde ligge på?

 

Du kommer hjem med ...

Kom og få svar på spørgsmålene og se eksempler på nogle af Danmarks bedste Rank Zero placeringer.
Torbjørn Flensted

Torbjørn Flensted

Torbjørn Flensted (1981) er medstifter af SAAS-virksomheden StoryBase.com, der har specialiseret sig i at bygge SEO-tools og indsamle søgedata fra de største tilgængelige kilder i verden, herunder Google.

Torbjørn Flensted er desuden medstifter og direktør i bureauet SEO.dk, og hver uge deler han ud af sine erfaringer og eksperimenter med SEO i sin populære podcast SEO.

Se mere om Torbjørn Flensted