Udsolgt
AUD 4

Rank Zero: Sådan bliver du fremhævet på plads #0 i toppen af Google!

2018
Alle

Vil du gerne fremhæves i toppen af Google med et featured svar på dine potentielle kunders spørgsmål? Så er Torbjørn Flensteds eksempler og praktiske SEO-tips til Rank Zero noget for dig.

Google fremhæver i stigende grad svar på spørgsmål på plads nummer #0 øverst i Google. Du kan med andre ord opnå endnu bedre placeringer end førstepladsen på Google. Disse attraktive placeringer giver øget CTR, større synlighed i forhold til Voice Search samt unikke muligheder for at forbedre din virksomheds konkurrenceevne og autoritet i Google.

Men hvilke typer fremhævede svar kan du opnå i toppen af Google?

Hvordan svarer du på spørgsmål i dit indhold?

Og hvad gør du, hvis dine konkurrenter allerede har overhalet dig indenom og snuppet den plads #0, som din virksomhed burde ligge på?

 

Du kommer hjem med ...

Kom og få svar på spørgsmålene og se eksempler på nogle af Danmarks bedste Rank Zero placeringer.
Torbjørn Flensted

Torbjørn Flensted

Co-founder, SEO.AI

Torbjørn Flensted er en af Danmarks førende SEO-eksperter. Mere end 20 års erfaring fra rådgivning af tusindvis af kunder, utallige bøger, oplæg, kurser, podcasts mm. Derudover har han udviklet flere digitale SEO-platforme, herunder især SEO.AI, som har etableret ham som en førende global kapacitet og pioner inden for anvendelsen af AI (kunstig intelligens) i SEO.

Se mere om Torbjørn Flensted