Udsolgt

Psykologiske triggere i salg og marketing Sådan får du indflydelse og påvirker din målgruppes adfærd!

2017

Vil du indvies i psykologien bag simple triggere, der kan påvirke din målgruppes adfærd, så du opnår højere konvertering?

Marketing handler i bund og grund om at påvirke en målgruppes adfærdsmønstre. En af de mest effektive metoder til dette er brugen af psykologiske triggere.

Cammilla præsenterer her nogle af de mest effektive af slagsen, der er lige til at implementere i dine landingpages, salgstekster, kampagner, brochurer osv. Du får en introduktion til triggerne med interessante cases og konkrete ideer til, hvordan du selv kan bruge dem.

Alle der arbejder med marketing og salg bør kende disse triggere. De er enkle og effektive. Måske kender du allerede til en eller flere, men der skal ikke mere end et enkelt nyt guldkorn implementeret, for at du kan øge dine konverteringer markant.

Målgruppe

Til dig der er ansvarlig for at påvirke en målgruppe til at tage handling via kommunikation, marketing og salg.

Passer til ...

Til dig der er ansvarlig for at påvirke en målgruppe til at tage handling via kommunikation, marketing og salg.

Du kommer hjem med ...

Indsigt i hvordan de psykologiske triggere kan benyttes, så du kan påvirke målgruppens adfærd og en tjekliste du kan plukke fra og bruge i din markedsføring med det samme!
Cammilla Rysgaard

Cammilla Rysgaard

Konsulent

Cammilla Rysgaard er business mentor og hjælper primært selvstændige med marketingstrategier og digitale produkter. Hun er forfatter til “Medlemsside Manualen” og har 23 års erfaring med stort set alle former for marketing fra hhv. reklamebureau, b-t-b, b-t-c og har de seneste 15 år drevet selvstændig virksomhed som konsulent, mentor og formidler.

Se mere om Cammilla Rysgaard