Udsolgt

Få din CEO i Børsen: 10 tips til succesfuld PR i det Herrens år 2024

2024
Øvede

Du har helt sikkert hørt jungletrommerne buldre i det fjerne: ”Klassisk PR og gammeldags pressemeddelelser hører fortiden til. De er stendøde.”

Men du kan tage det helt roligt. For det er løgn og latin. PR lever og har det godt.

Sidder du som PR- eller kommunikations- og marketingansvarlig i en virksomhed – stor som lille – har du nemlig stadig masser af muligheder for gratis omtale og PR i de klassiske medier. Også de helt store af slagsen, hvor din CEO vil pynte så helt gevaldigt med et flot farvefoto midt på forsiden.

Men det kræver, at du tænker kreativt og mere på tværs af PR, marketing, SoMe, kerneforretning og thought leadership end nogensinde før.

Og hvis dine chefer elsker at svælge i detaljer og føler, at de skal nitty-gritty-godkende hver en linje, du skriver … eller hvis jeres virksomhed er en stor siloopdeling med neonblinkende faggrænser … eller hvis du kun får lov til at rode i PR-gryden med én af dine otte blækspruttearme … ja, så får du og dit brand det svært i 2024.

I løbet af vores 60 minutter sammen får du behind-the-scenes-cases og konkrete tips og tricks til at ramme den vellykkede PR-indsats lige i bagdelen. Og du også at vide, hvorfor årshjul og langstrakte detailplaner sjældent giver helt store PR-sus.

Du er gået forkert, hvis du forventer at høre om nyhedstrekanter, aktantmodeller og hey-you-see-so. That’s sooooo 2023.

Du er gået helt rigtigt, hvis du gerne vil høre om newsjacking, triggerord, præcise pressepitches – og om, hvordan en potentiel katastrofe kan forvandles til 100 presseklip.

Mads Haukrogh

Mads Haukrogh

Mads Haukrogh er uddannet journalist og har en fortid som tv-reporter og videojournalist. Han har siden 2008 arbejdet målrettet med PR & branding – både som content-producent af reklamefilm, SoMe-videoer og podcasts i bunkevis, men også som PR- og kommunikationsrådgiver med speciale i strategisk kommunikation og ikke mindst krisekommunikation for store danske og internationale virksomheder.

Se mere om Mads Haukrogh