Udsolgt
3

Mobile Messaging som en bærende del af kunderejsen: Opdag potentialet i ægte kundeengagement! (Messaging 101)

2023
Alle

Præsentation af afprøvede og effektive Use Cases i forskellige dele af kunderejsen. Indlægget vil fokusere på gennemprøvede Use Cases indenfor Mobile Messaging, der er effektive til at engagere kunder, dele budskaber og skabe værdifulde konverteringer.

Alt sammen fortalt igennem vores fiktive modtager, Linka, som kommer på en livlig og underholdende rejse i mobilens univers. Igennem Linkas kunderejse vil vi belyse de vigtigste elementer i succesfuld anvendelse af Messaging for virksomheder, såsom personaliseret indhold, rettidig levering, Omnichannel oplevelser og vigtigheden af relevans for modtageren.

Vi kommer igennem et hav af relevante mobile kommunikationsværktøjer som SMS, AI Chatbots, Email, samt håndtering af disse i en Marketing Automation platform.

Præsentationen afsluttes med en superkort introduktion til de løsninger der fremvises i vores historien, samt bedste praksis for implementering af Messaging ydelser, der kan strømline processer og skabe den ekstraordinær kundeoplevelse!

Du kommer hjem med:

Specifikke strategier til at skabe engagerende og interaktive Messaging oplevelser, der opbygger kundeloyalitet, strømliner kommunikation og fremmer
salget.

Målgruppe

B2C, B2B Webshop

Passer til ...

Alle er velkomne! Messaging er skalerbart og kan benyttes nationalt og globalt

Til dig der ...

Hele marketingafdelingen og andre marketing interesserede personer!