AUD 4

Hader du kold kanvas? Så lær at sælge med LinkedIn, uden at være sælgende

2018
Øvede

Der er en meget mere effektiv metode end kold kanvas, som ikke en gang gør ondt. Den hedder social selling på LinkedIn.

I Danmark er der 2 millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er ikke svært at lære.

På de sociale medier er den klassiske ’sælge-Helge-på-brede-fælge’ type røget fuldkommen ud af loopet. I hans sted er kommet specialisten; ham der virkelig ved noget om sit produkt eller ydelse, og som tilbyder noget ægte værdifuldt.

LinkedIn er en meget jomfruelig salgskanal: På LinkedIn er det kun 5 % af brugerne, der laver alt indholdet – de resterende 95 % står bare og kigger på; og ud af de 5 % er der nærmest ingen, der bruger mediet målrettet til salg.

Vi hjælper alle, der har brug for at booste salget, med lære at bruge LinkedIn som en ny salgskanal.

Uanset hvor du er, så vil du få noget ud af at lytte til dette budskab. Siden sommeren 2015, har mere end 3.000 mennesker fået præsenteret LinkedInsiders metoder og værktøjer, og dem, der har brugt dem, har fået målbare salgsresultater.

LinkedIn er ikke svært, når du har lært, hvordan du skal bruge det – rigtigt.

Oplægget er til dig der arbejder med titlen:

  • Sælger
  • Salgschef
  • Salgsdirektør
  • Selvstændig
  • Marketingsansat med stor indflydelse på salgsprocesser og salgsinitiativer online
  • LinkedIn favner bredt – alle virksomhedsstørrelser har brug for salg, så de er velkomne

 

Målgruppe

B2B

Du kommer hjem med ...

Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge med det samme. Svar på, hvordan du finder dine potentielle kunder via LinkedIn mest effektivt. Hvordan du får dine potentielle kunder til at vise interesse for dig. En personlig handlingsplan, som kan få dig i gang. Scripts du kan bruge, når du skal henvende dig til potentielle kunder. Og masser fifs, tips og tricks…som virker.