Udsolgt
Lok. 146

Lader du katte og reklamer stjæle dine leads?

2021
Øvede

72 % af alle dine kunder foretrækker at lære om dit produkt eller service via video – men alligevel taber 87 % af alle marketers der bruger YouTube kampen om leads til katte og reklamer.

Du får svaret på hvordan kan du vinde kampen om kunderne og tage ejerskab over hele kunderejse – også når det gælder video.

Jakobs oplæg vil være fyldt med tips og tricks til hvordan du undgår reklamer fra dine konkurrenter direkte på dit website, en hvirvelstrøm af kattevideoer og total tab af kundeoplevelsen.

Målgruppe

Primært B2B, men arbejder du med B2C må du gerne kigge forbi :0)

Passer til ...

Mellemstore & store virksomheder.

Til dig der ...

Til dig der sidder som CMO, Marketing Manager eller marketing ansvarlig - og gerne vil blive endnu bedre til at bruge video

Du kommer hjem med ...

Du kommer hjem 5 tips til hvordan du kan eje kundeoplevelsen med video - som du kan med hjem og bruge i morgen. Forståelse for hvordan video bidrager til din kunderejse. Hvilke data punkter er vigtige og hvordan skal du agere på dem.
Jakob Bartholdy

Jakob Bartholdy

Head Of Denmark

I mere end 15 år har Jakob rådgivet danske og internationale virksomheder om, hvordan man bruger teknologi til at skabe forretningsværdi – og hvordan man får forankret det digitale på et strategisk niveau.

Som Head of Denmark hos TwentyThree, er Jakob ansvarlig for det danske hjemmemarked, og de danske kunders success med video og webinarer.

Se mere om Jakob Bartholdy