Udsolgt
Designlab

Kend internetkulturen og fang de unges opmærksomhed

2015

Du er måske social media manager og kender alle cowboy-tricks’ne på FB for at opnå stor reach, eller måske er du indholdsansvarlig og har også forstået, at content marketing er den sikre vej frem, men når det kommer til at ramme den unge målgruppe er værktøjskassen med inspiration tom…og de unges kommentarer med spøjse billeder og forkortelser fatter du heller ikke meget af.
Vi befrier dig for din forvirring med vores foredrag, når vi fortæller vi dig om de syv meme-genrer, som er en helt ny kommunikationsform internettet har fostret – vi svarer fx på, hvad #kählergate og ASL Ice Bucket Challenge er for nogle størrelser.
Derefter får du tre strategier til, hvordan du kan bruge den viden i din online markedsføring. Vi giver dig inspiration med eksempler fra sociale medier, virale videoer og fra store kampagner. For sagen er den, at virksomheder med fordel kan tale med memes, især online.
Vi glæder os til at give dig et foredrag fyldt med den underholdende internetkultur – du kan se frem til sjove videoer, dyr, kendisser og nok Danmarkhistoriens mærkeligste slide.

 

Linda Corfitz

Linda Corfitz

Linda er kommerciel redaktør på Benjamin Media og Bonnier, hvor hun laver native advertising – og en masse af det.

Se mere om Linda Corfitz