Udsolgt
AUD 4

Intern linkstruktur for øvede – Den stærkt oversete SEO disciplin

2016

Intern linkstruktur har ALTID været vigtigt og er en stærkt overset disciplin. En optimal intern linkstruktur kan give et enormt afkast til dig og dit website.

Dette oplæg er blandt andet til dig, der undrer sig over, at i på trods af mange eksterne links, ikke rangerer bedre end jeres konkurrenter. Oplægget er også til dig, der vil lægge sidste hånd på et ellers perfekt teknisk SEO-fundament for Jeres website. Oplægget er også for dig, der vil kontrollere og diktere dit indholds vigtighed med hårfin præcision over for Google og dine besøgende.

Under oplægget vil du blive introduceret for den nyeste viden om intern linkstruktur, en lang række værktøjer og helt konkrete og håndgribelige tips, du kan tage med hjem og implementere med det samme.

Oplægget er lige så vigtigt for B2B virksomheder, som det er for B2C virksomheder, da alle hjemmesider, store som små, kan få bedre resultater med en bedre intern linkstruktur!

Henrik Bondtofte

Henrik Bondtofte

Søgemaskineoptimeringsekspert

Henrik Bondtoft er en af Danmarks førende eksperter inden for linkbuilding og søgemaskineoptimering.

Henrik har næsten 10 års erfaring med SEO og som har arbejdet med nogle af landets største virksomheder. Henrik har skrevet den eneste bog på dansk om emnet linkbuilding og er en af landets førende linkeksperter.

Se mere om Henrik Bondtofte