Aud 3

Hvorfor du skal bruge penge på YouTube videoannoncering

2015

Udnyt den lave konkurrence og brug YouTube til at skabe vækst i din forretning. Med dette indlæg får du inspiration og konkrete tips til hvordan du får mest mulig eksponering, trafik og salg ud af din YouTube videoannonceringsstrategi.

Indlægget omhandler konkrete video- og annonceringsstrategier, gennemgang af de forskellige annonceringsmuligheder, tal fra konkrete danske cases og reelle tips til hvordan du får mest trafik for pengene.

Uanset hvilket annonceringsbudget du råder over, vil du med garanti gå herfra med et væld af konkrete tips, du straks kan implementere og få resultater med.

Målgruppe

Til dig som overvejer at gå i gang med YouTube videoannoncering, men mangler et overblik og resultater fra konkrete cases.

Passer til ...

Til dig som overvejer at gå i gang med YouTube videoannoncering, men mangler et overblik og resultater fra konkrete cases.
Henrik Brændgaard

Henrik Brændgaard

Online Video Markedsførings- og Produktions-Entusiast

Henrik Brændgaard er indehaver af virksomheden Videofabrikken hvor han arbejder med produktion og markedsføring af video.
Henriks kompetencer ligger, ud over videoproduktion, inden for online markedsføring, herunder video-SEO samt YouTube videoannoncering.

Du kan også møde Henrik som fast gæsteunderviser på IBA uddannelsen ”SEO Business Diploma”, samt som område ekspert på Danmarks professionelle online marketing forum Marketers.dk

Se mere om Henrik Brændgaard