Udsolgt
AUD 3

Helt blank? 5 tips til hvordan du undgår at løbe tør for idéer til dine Facebook opslag.

2016

Der er stor konkurrence på Facebook. Alle vil have taletid, og algoritmen viser ingen nåde selvom du er ”ny”.

Vi skal levere det rigtige indhold, til de rette personer på det helt rigtige tidspunkt – og det flere gange end de fleste tror.

Det kan være svært at blive ved at finde på indhold. På dette oplæg får du indblik i, hvordan Facebook algoritmen fungerer samt 5 tips til hvordan du undgår at løbe tør for idéer til dine facebook opslag.

Målgruppe

Enmandshæren og små virksomheder

Passer til ...

Enmandshæren og små virksomheder

Du kommer hjem med ...

5 metoder der gør, at du stort set aldrig løber tør for idéer til dine facebook posts. Til dig der arbejder alene i din enkeltmandsvirksomhed eller er facebook ansvarlig i en lille virksomhed, og som gerne vil have kendskab til hvordan facebook’s algoritme ”tænker” og hvordan man finder på content dag efter dag.
Tanya Dick

Tanya Dick

Indehaver | community manager

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder skabe et godt community – nære relationer -til deres kunder og samarbejdspartnere på facebook.

Gennem mit tidligere job fandt jeg ud af jeg var god til at kommunikere med fansene(det hed de dengang) på facebook. Efter at have været ansvarlig for virksomhedens sociale medier i 5 år, valgte jeg at opsige mit job og tage en uddannelse i digital markedsføring.

Jeg blev ansat i et PR og Kommunikations Bureau inden jeg valgte at slå dørene op til min egen virksomhed.

Mine kunder har ofte problemer med at finde på idéer til indholdet på deres facebookside. De har brug for at få hjælp til at få struktur på deres arbejde på facebook, og så vil de naturligvis gerne tjene nogle penge og have nye kunder via facebook – og helst uden at skulle sælge huset.
Med andre ord, de vil gerne have hjælp til hvordan man med få midler får et udbytte fra facebook.

Se mere om Tanya Dick