Udsolgt

Facebook markedsføring – 7 gode råd til at bryde igennem lydmuren på det sociale medie

2014

Til dig som er, eller skal i gang med at markedsføre sig på Facebook, men som har svært ved at nå ud til- og få den ønskede målgruppe engageret.

David Ledstrup arbejder som Social Media Advisor hos Bigum&Co og hjælper dagligt virksomheder, organisationer samt enkeltpersoner med deres kommunikation på mediet som alle taler om, men få ved hvordan man håndterer. Facebook har for nyligt ændret deres algoritmer så det er blevet vanskeligt som virksomhed at nå ud til lige så mange følgere som tidligere.

Du går hjem med 7 gode råd til hvordan du skal kommunikere- og lægge en strategi på Facebook, som du kan arbejde videre med med det samme.

David Ledstrup

David Ledstrup

Social Media Advisor

David Ledstrup arbejder som underviser, konsulent, og foredragsholder under titlen Social Media Advisor hos Bigum&Co. Her hjælper han virksomheder, organisationer og enkeltpersoner i brugen af sociale platforme på nettet.

Al tid og fokus er rettet mod fremtidens markedsføring – relationsbaseret markedsføring. David lægger vægt på den strategiske proces når der arbejdes med sociale medier, hvor der skabes værdi for både modtager og virksomhed.

Se mere om David Ledstrup