Udsolgt

Facebook: Lær alle de beskidte tricks og se konkurrenterne i kortene

2017
Alle

Dette er et hands on-oplæg baseret på konkrete tricks, som du kan benytte med det samme.

Du bliver bekendt med Facebooks API og ser hvordan du nemt får adgang til dine konkurrenters Facebookdata. Alt det de ser i Insights, vil blive dit.

Du lærer også at bruge dine egne data til at gøre mere af det, der virker på din Facebookside!

Anita Lykke Klausen viser, hvordan et kig på dine egne resultater kan gøre dig klogere – og bedre. De gode resultater er lige rundt om hjørnet, og du kan række ud og gribe fat i dem så snart du går herfra.

Du kommer hjem med ...

Efter oplægget kan du kigge konkurrenterne i kortet og lave dine egne konkurrentanalyser – og dermed skabe bedre resultater på Facebook!
Anita Lykke Klausen

Anita Lykke Klausen

Social Media Manager

Anita er neuromarketingstrateg i sin egen virksomhed og ekspert i hvordan virksomheder kan bruge sociale medier til at aktivere de dele af hjernen, der er med til at skabe stærk(ere) relationer til dit brand.

Hun er også co-host på podcasten Digitale Tanker, hvor hun sammen med Puk Falkenberg taler om digital markedsføring og ledelse.

I det daglige er hun Social Media Manager hos Danmarks største site for boligejere, Bolius. Her har hun fokus på at optimere alt fra indsats til kampagnearbejde på de sociale platforme.

I sommeren 2017 kan du læse Anitas nye bog, som hun skriver sammen med Eric Ziengs. Bogen hedder Help Marketing Bogen, og er grundbogen indenfor digital markedsføring.

Se mere om Anita Lykke Klausen