2A-52

Få succes med digitale kurser og online workshops

2015

Du har hørt om digitale kurser og online produkter, og du ved også, at der er nogle, der tjener penge på det. Måske har du endda selv forsøgt, men uden den store succes? Eller måske drømmer du om at få en passiv indtægt, som det så kækt hedder?

Coaches, terapeuter, sexologer og rådgivere er der nok af på markedet, men hvordan skiller du dig ud fra alle de andre, og hvordan forøger du din bundlinje ved siden af dine sessioner, tjener penge på online produkter, som endda hjælper dig med at få endnu flere 1:1 klienter efterfølgende?

I dette oplæg fyldt med cases fra både B2B og B2C får du Maj Wismann´s opskrift på, hvordan du hjælper din målgruppe med deres problemer via digitale produkter, og får kørt en hjemmeside i stilling, der arbejder for dig 24/7.

Og du får indsigt i, hvordan du bygger dine hjemmeside op, så dine kunder får tillid til dig online og derved får lyst til, at det netop er dig, der skal hjælpe dem, og smart nok, via dine digitale produkter.

Du kommer hjem med ...

Formlen til at få succes og tjene penge på digitale kurser og online workshops, samt masser af inspiration, motivation
Maj Wismann

Maj Wismann

Jeg hjælper kvinder og mænd, med at få sexlysten tilbage og få et hamrende godt parforhold via mine online workhops. Derudover hjælper jeg terapeuter, coaches og rådgivere med at opbygge en hjemmeside, der arbejder for dem 24/7 og hjælper dem med at tjene penge på online produkter.

Se mere om Maj Wismann