Lokale G

7 årsager til at din markedsføring ikke virker – og hvordan en digital strategi og et kærligt tankesæt er løsningen på det

2022
Øvede

Du kender og bruger de fleste online marketing værktøjer, og du gør dit allerbedste hver eneste dag for at nå ud til målgruppen med virksomhedens budskaber. Men det er et langt sejt træk, og det er som om, der er noget, der stadig mangler eller ikke virker.

Som strategisk digital rådgiver siden 2014 har Anita Dalsgaard hjulpet flere end hundrede virksomheder med deres digitale strategi og markedsføring. Hun har derfor set, hvad der oftest er bremseklodsen i de fleste marketingteams. Det handler ikke om budget, trends eller algoritmer. Men om mindset, strategi og svære beslutninger.

Anita gennemgår de væsentligste årsager til, at digital markedsføring ikke virker, hvorefter hun giver dig de 9 steps i den digitale strategi, der vil løfte din markedsføring og øge dit salg.

Anitas oplæg handler ikke om quick fixes, smarte kampagner og små tekniske tilpasninger. Det handler om, hvordan du med helhedsperspektiv, en langsigtet strategi, kærlighed og tæt tilknytning til forretningsstrategien skaber overblik og kontinuitet, der gør det daglige arbejde med digital markedsføring mere konkret, struktureret og enklere at udføre.

Målgruppe

B2B og B2C

Passer til ...

Små og mellemstore virksomheder

Til dig der ...

Marketingansvarlig, Marketing Manager

Du kommer hjem med ...

Metoden til hvordan du selv lægger en digital strategi, der passer til virksomhedens strategi, budget og ambitioner. Inspiration til hvordan du skaber mere værdi for følgerne og virksomheden. Opmærksomhed på faldgruber og tidsrøvere, der gør at markedsføringstiltagene ikke har den ønskede effekt.
Anita Dalsgaard

Anita Dalsgaard

Strategisk Digital Rådgiver

Anita Dalsgaard hjælper sine kunder med at gøre digital strategi og markedsføring enkelt, effektivt og kærligt. Gennem Gør Det Enkelt underviser hun sine kunder og medlemmer i de forskellige marketingdiscipliner og rådgiver dem i valg og fravalg i deres digitale strategi.

Se mere om Anita Dalsgaard