Udsolgt

Den professionelle guide til facebookeffektive amatørvideoer, af slagsen der slår rekorder i reach, likes og kærlighed.

2017
Stribevis af små hjemmegjorte videoer har sat rekorder på danske facebooksider. Udadtil ligner det glade amatører, der leger med telefonens kamera, men indadtil kan det sagtens være et bevidst fravalg af dyr videoproduktion. Autenticitet, spontanitet og umiddelbarhed er nøgleingredienser til sådan et hit på Facebook – og det kan sagtens sættes på formel.
Alt hvad du skal bruge… får du serveret på dette oplæg.

Målgruppe

Til dig der sidder med ansvaret for produktion af content eller som skal inspirere andre i organisationen til at producere.

Passer til ...

Til dig der sidder med ansvaret for produktion af content eller som skal inspirere andre i organisationen til at producere.

Du kommer hjem med ...

Alle forudsætninger for at kunne sætte en amatørvideo i kassen, og se virksomhedens facebookside slå organisk rekord. Enten selv eller ved at skabe den med dine kollegaer. Som motivation får du vist eksempler fra andre, der helt bevidst benytter amatør-skabelonen i stedet for at købe dyre produktioner i byen.
Thomas Bigum

Thomas Bigum

Facebook ekspert

Thomas er stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co, der hjælper virksomheder til at blive fundet af kunder.

Han har i årevis hjulpet tusindvis af kunder, såvel erhvervsfolk som private, med at optage læring om de sociale medier.

Se mere om Thomas Bigum