Udsolgt
7 ↑

De 5 helt nødvendige trin til at afholde storsælgende webinarer

2023
Øvede

Oplægget er for dig, der gerne vil have knækket koden i at afholde online foredrag, hvor du både kan dele godt indhold og sælge dine produkter og ydelser.

Det er let nok at give en hel masse indhold væk ganske gratis i et webinar. Det er også relativt nemt at falde i Sælger-Helge fælden og give alt for lidt væk i et webinar.

Kunsten ligger i at sammensætte dine webinarer sådan, at dine deltagere får størst muligt udbytte, OG at du samtidig kan sælge dine produkter og ydelser. Uden at du føler dig som en klam sælger.

I oplægget får du de 5 helt konkrete trin, du skal kende til og følge, hvis du vil have gang i dit salg af produkter og ydelser med webinarer.

Du kommer hjem med:

  • Den helt simple (men ofte oversete) metode til at holde gode webinarer, der sælger
  • De helt afgørende forudsætninger for, at du får gang i salget
  • Mine bedste cowboytricks til, at dine deltagere vil opleve dine webinarer som en fest at deltage i. Og så du vil opleve, at det er både sjovt og indbringende at holde dem

Målgruppe

B2B og B2C

Passer til ...

Coaches, behandlere og vidensformidlere

Til dig der ...

Marketing ansvarlig
Lise Halskov

Lise Halskov

Indehaver

Jeg hjælper mine kunder med at få overblik og synlighed. Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at planlægge og eksekvere online markedsføring, så de bruger tiden allermest effektivt. Jeg har ekstra fokus på webinarer, salgskampagner og tekster, der konverterer. Jeg tilbyder både 1-1 sparring og online kurser.

Se mere om Lise Halskov