Udsolgt

Byg websites, der virker overalt

2014

Internettet er overalt. Responsive web design har gjort sit indtog. Du har lært at sige breakpoint og fluid design. Dit website har måske fået en tur med den responsive elastik, så det på magisk vis vridder og bøjer sig på tværs af devices. Hvad så nu? Færdig? Nej, på ingen måde. Vejen mod websites, der virker overalt og på alle devices er lang og brolagt med mere end flydende layout grids.

Er dit indhold overskueligt selv på en lille skærm? Kan dine links og knapper klare presset fra tykke pølsefingre? Er dit website for sløvt til sidste års smartphone modeller?

Lær af Jyske Banks erfaringer med responsive og fremtidssikkert web design. Få konkrete input og staldtips til hvordan du bygger websites, der er bedre, mere simple, mere tilgængelige og mere brugbare end dine konkurrenters sløve gamle desktop mastodonter.

Skal dit website sparke røv? Så er dette oplæg noget for dig, hvad end du er helt grøn eller trænet ud i det elastiske web. Det vil dog være en fordel, hvis du i forvejen ved, at websites er bagt på HTML og får kulør med CSS.

Claus Stadel

Claus Stadel

Claus Stadel elsker at designe og nørde med lækre, smukke og brugbare web front-ends.

Han har sin daglige gang som user experience designer i Jyske Banks web-snedkeri, hvor der designes og udvikles på bankens responsive websites.

Se mere om Claus Stadel