Udsolgt
Lokale E

3 stærke eksempler på, hvordan Matas har øget sin digitale omsætning og kundeoplevelse ved brug af avancerede videoformater

2022
Øvede

Ecommerce er under massiv forandring. Tidligere handlede det mest om at tilbyde den laveste pris, men fremtidens vindere bliver de virksomheder, som skaber de bedste og mest innovative købsoplevelser. En væsentlig del af denne forandring bliver drevet af integration af videoformater.

Brian Andersen CDO i Matas gennemgår 3 forskellige metoder, som Matas bruger til at arbejde med video i ecommerce med det formål at øge konvertering og rådgivningen, samt generelt skabe bedre købsoplevelser.

De 3 formater er: 1) Liveshopping, 2) Videorådgivning 3) Videodrevne produktanbefalinger. For hvert punkt vil Brian gå detaljen med både tekniske og kommercielle perspektiver, samt dele både succeser og udfordringer.

Målgruppe

B2C

Passer til ...

Stor dansk retailvirksomhed

Til dig der ...

Digitalt salg og forretningsudvikling

Du kommer hjem med ...

Du får inspiration til, hvordan videoformater kan forbedre købsoplevelsen og konverteringen på webshops, samt en række konkrete tips til succesfuld implementering.
Brian Andersen

Brian Andersen

CDO

Brian har over 20 års erfaring i at skabe de bedste og mest innovative digitale løsninger til ecommerce. Har de seneste 4 år været ansvarlig for Matas digitale transformation inden for e-handel og er herudover i bestyrelsen for Firtal Group og Trendhim.

Se mere om Brian Andersen