AUD 2

7+ fænomenale Analytics tips du SKAL bruge dagligt (og som gør dig til en superstjerne)

2016
Du har opsat mål, events og ecommerce og tallene kommer fint ind i Analytics. Du har måske også opsat automatiske rapporter og sender data til en række interne dashboards. Men er tallene gode? Hvad skal du altid kigge efter? Hvordan går det i forhold til konkurrenterne – og er der tal du overser?
Vi lever i en digital verden hvor vi kan måle alt, men dermed også med fare for data puking, dvs. opsamling, behandling og visning af data, som blot er data som ikke giver merværdi. Jo mere data, des flere muligheder er der også for at overse noget vitalt.
Forstå dine brugeres adfærd på en helt ny måde og brug den viden til dagligt at forbedre dit website, men også til at forbedre interne processer og den organisation eller virksomhed du repræsenterer.
Rasmus Himmelstrup

Rasmus Himmelstrup

Managing Director

Rasmus Himmelstrup er Managing Director for Resolution, et af verdens største digitale virksomheder med kontorer i mere end 70 lande og et af de hurtigst voksende digitale virksomheder globalt. Resolution arbejder for nogle af de største brands i verden og kan dermed også dykke ned i de største og mest interessante datasæt omkring search online såvel som offline. 

Rasmus har opbygget flere search marketing afdelinger fra bunden, han driver i dag en række af de største internationale brands ud af kontoret i Aarhus og han driver sideløbende Omnicom Media Groups globale SEO community.

Rasmus har arbejdet med search marketing siden 2005 og har håndteret search for adskillige virksomheder nationalt og internationalt.

Se mere om Rasmus Himmelstrup