Udsolgt
AUD 3

7 design-hacks, der gør virksomhedens website endnu bedre

2016

Vidste du at Microsoft øgede deres omsætning med et to-cifret millionbeløb blot ved at ændre en farve på nogle links? Eller at 75% af brugerne vurderer din virksomheds troværdighed ud fra designet af jeres website? Design handler ikke om smag – men skal fungere, engagere og konvertere.

I dette indlæg får du via konkrete tips og inspirerende eksempler, klar besked om de 7 vigtigste digitale design-hemmeligheder som gør en kæmpe forskel for din forretning og dine brugere. Efter indlægget vil du se på jeres website med helt nye og klare øjne – og have konkrete værktøjer til at optimere konvertering, bruger-oplevelse, funktionalitet og performance.

Målgruppe

Til dig der arbejder i marketingafdelingen, med designere, med virksomhedens website eller digitale produkter.

Passer til ...

Til dig der arbejder i marketingafdelingen, med designere, med virksomhedens website eller digitale produkter.

Du kommer hjem med ...

”De 7 vigtigste digitale design-hemmeligheder som gør en kæmpe forskel for din forretning og dine brugere”
Kim Bjørn

Kim Bjørn

Ejer og Digital Expert

Kim Bjørn er digital design ekspert, forfatter og foredragsholder med mere end 20 års erfaring i designbranchen – senest som digital designchef på Ekstra Bladet gennem mere end otte år.

Kim er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole (DMJX) hvor han også er Advisory Board Member. Han har undervist på DMJX og Teknologisk Institut i en lang årrække, er formand for den digitale konkurrence komité i Society for News Design Scandinavia og er desuden forfatter til 6 bøger om grafisk og digitalt design – herunder bestselleren “Grundbog i Grafisk design”.

Se mere om Kim Bjørn