Udsolgt

60 minutters live-feedback på publikums tekster 2020

2020
Øvede

Hvem vil du helst høre på dette års MarketingCamp: Henrik Hillestrøm eller Christina Klitsgaard? Bare rolig, for du behøver ikke slet at vælge. I år kan du nemlig opleve de to erfarne copywritere på scenen – sammen.

I løbet af 60 lærerige minutter giver de to tekstforfattere live-konsulent-hjælp fra scenekanten til deltagerne i salen.

Formatet er enkelt – og stærkt lærerigt: Send os på forhånd din landing page, din salgsside, din ’Om os’-side, dit nyhedsbrev, din pressemeddelelse, din annonce – vælg selv en tekst, du virkelig gerne vil have feedback på. Så udvælger copywritermakkerparret en håndfuld af de indsendte forslag, og giver (k)ærlig feedback og konkret førstehjælp på stedet.

Du går med garanti hjem fra dette oplæg med nye copywriter-værktøjer, teknikker og tendenser i bæltet, du kan bruge med det samme.

PS: Der kommer mere info senere hen om, hvordan du sender din tekst til feedback 🙂

 

Til dig der ...

”Til dig der sidder som/med… ansvar for og holdninger til den måde, du og din organisation kommunikerer og optræder på skrift”

Du kommer hjem med ...

Teknikker, værktøjer og faglige tungekys fra to erfarne copywritere, som du kan tage i brug med det samme.
Klitsgaard & Hillestrøm

Klitsgaard & Hillestrøm

Christina Klitsgaard er ekspert i e-mailmarkedsføring med storytelling og rådgiver og underviser til dagligt små og store virksomheder over hele landet. Hun har for millioner kroner reel erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked.

Christina er fast ekspert-blogger om e-mailmarkedsføring på iværksætter-portalen amino.dk, forfatter til e-bogen ‘Skriv dig ind i dine læseres hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin’, og har udviklet Danmarks første og eneste online-kursus i strategisk e-mailmarkedsføring med storytelling

Christina Klitsgaard underviser, rådgiver, skriver e-bøger og holder foredrag om indholdsbaseret e-mailmarkedsføring.

Henrik Hillestrøm er copywriter og arbejder med kommunikation og markedsføring i Danske Bank.

Før han kom til Danske Bank, nåede han lige akkurat at fejre sit 10 års-jubilæum som konsulent i kommunikationsbureauet Bro, hvor han også var redaktør på Bro Blog og vært på podcasten bro fm.

Han har hjulpet en middelstor legion af virksomheder og organisationer med at skrive bedre, klarere og mere målrettede og effektive tekster – og undervist hundredvis af mennesker i det samme.

 

Se mere om Klitsgaard & Hillestrøm