Udsolgt
AUD 1

5 emnelinje-fejl, du for alt i verden ikke må begå (det gør du aldrig igen efter dette oplæg)

2016

Skriver du e-mails, som du gerne vil have, at nogen derude åbner og læser? Så er der 5 fejl, du skal lade være med at begå i din emnelinje.

Fejlene er fatale for dit indhold – så fatale, at ingen (måske lige på nær din mor) gider at læse dine mails til ende. Den gode nyhed er, at de er lige så nemme at rette som at binde et snørebånd – og når du først kender dem, begår du dem aldrig igen. På dette oplæg viser jeg dig de 5 fejl, så du allerede i din næste e-mail kan forbedre dine åbningsrater, dine klikrater – og dit salg.  Du bliver en bedre e-mailmarkedsfører. På én (1) time.

Du kommer hjem med ...

5 konkrete ’hold da k*ft, det gør jeg aldrig igen’-ahaoplevelser.
Christina Klitsgaard

Christina Klitsgaard

Email Marketing Geek

Christina Klitsgaard er ekspert i e-mailmarkedsføring med storytelling og rådgiver og underviser til dagligt små og store virksomheder over hele landet. Hun har for millioner kroner reel erfaring med e-mailmarkedsføring på det danske marked.

Christina er fast ekspert-blogger om e-mailmarkedsføring på iværksætter-portalen amino.dk, forfatter til e-bogen ‘Skriv dig ind i dine læseres hjerne, hjerte og pengepung i 8 nemme trin’, og har udviklet Danmarks første og eneste online-kursus i strategisk e-mailmarkedsføring med storytelling

Christina Klitsgaard underviser, rådgiver, skriver e-bøger og holder foredrag om indholdsbaseret e-mailmarkedsføring.

Se mere om Christina Klitsgaard