2A – 52

4 områder du skal have check på for at få succes på Amazon!

2019
Alle

Amazon – Verdens største handelsplatform kommer snart til Danmark. Nogle frygter Amazon, andre har øjnet mulighederne for at positionere sit brand og øge omsætningen betragteligt. Hvad skal der til for at få succes?

Foredraget vil give dig indsigt i, hvad Amazons algoritme vægter, og med udgangspunkt i dette, hvilke tiltag der skal iværksættes for at dine varer har mulighed for at klare sig i den ben hårde konkurrence om kundernes gunst. Gennem praktiske eksempler fra både Sørens egen virksomhed og eksempler fra hans kunder, vil du bliver præsenteret for ”do´s and dont´s”. Når du går hjem, ligger strategien klar, og du kan selv komme i gang med at optimere dit salg.

Søren Kipling sælger selv på Amazon for et 2 cifferet mio. beløb og har solgt via platformen i 7 år.  Med baggrund i den erfaring rådgiver og hjælper han i dag danske virksomhed med alt fra strategi til den daglige drift af kunders Amazon Account.

Er det her noget fra for dig, så klik tilmeld og vi ses.

Målgruppe

B2C

Passer til ...

Alle virksomheder –som sælger et fysisk produkt

Til dig der ...

Salg og marketing musketerer

Du kommer hjem med ...

Du kommer hjem med håndgribelige opskrifter på, hvordan man optimerer sin Seller Central, så Amazons algoritme finder dig.
Søren Kipling

Søren Kipling

Amazon ekspert

Søren Kipling er direktør i konsulentvirksomheden be-ahead, der rådgiver virksomheder i, opstart på Amazon eller udvikling af eksisterende Amazon forretning. Søren Kipling ejer webshoppen Eshoes A/S, der i dag, via Amazon platformen, omsætter for et 2 cifferet million beløb. For os er Amazon ikke bare noget, vi har læst os til, vi lever en hverdag med Amazon som vores vigtigste salgskanal. Det vi deler med vores kunder er en lang praktisk erfaring om, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Søren Kipling ser frem til at introducere dig for Amazons forunderlige verden. Et 5. gear som giver uendelige mange muligheder

Se mere om Søren Kipling