Aud 135

Sådan bliver du dominerende på Google i 2021 med Topic Clusters!

2021
Øvede

Hvordan kan jeg få MANGE flere klik, leads og salg i 2021 ved at samle artiklerne på min blog i klynger? Dét er temaet, når SEO-eksperten Torbjørn Flensted med analyse af data og praktiske eksempler på strategier til Topic Clusters, viser dig vejen til autoritet i toppen af Google!

Du har formentlig allerede hørt om potentialet i at arbejde med Topic Clusters og Pillar Pages. Men du mangler metoderne og de lavpraktiske eksempler for at kunne udnytte denne interessante konkurrencefordel i praksis. Begge dele får du i Torbjørn Flensteds oplæg!

Kom og lær hvordan du skaber klynger af indhold, som viser Google, at du er autoriteten inden for et bestemt felt:

  • Hvad er Topic Clusters, og hvordan kan jeg bygge ideelle klynger med brug af både eksisterende og nyt indhold på hjemmesiden?
  • Er artiklerne i mine indholdsklynger af høj nok kvalitet, når jeg måler på relevante datapunkter?
  • Hvad skal der egentlig til for at skabe indhold, der dominerer søgeresultaterne på Google i 2021?

Målgruppe

B2B & B2C

Du kommer hjem med ...

Uanset om du arbejder med indhold for en virksomhed eller for kunder, går du glad hjem fra MarketingCamp, fordi du nu ved, hvordan arbejdet med Topic Clusters bliver din nye konkurrencefordel i 2021.
Torbjørn Flensted

Torbjørn Flensted

Co-founder, SEO.AI

Torbjørn Flensted er en af Danmarks førende SEO-eksperter. Mere end 20 års erfaring fra rådgivning af tusindvis af kunder, utallige bøger, oplæg, kurser, podcasts mm. Derudover har han udviklet flere digitale SEO-platforme, herunder især SEO.AI, som har etableret ham som en førende global kapacitet og pioner inden for anvendelsen af AI (kunstig intelligens) i SEO.

Se mere om Torbjørn Flensted